Мій досвід приготування ідеальних хінкалі

Nơi trao đổi, ký gửi, mua may bán đắt các loại vật phẩm trong Võ Lâm Thiên Hạ

Мій досвід приготування ідеальних хінкалі

Gửi bàigửi bởi Carmengog » Chủ nhật 15/03/26 17:09

Все почалося з того, що в невеличкому кафе нашого міста я спробувала справжні хінкалі. Тонке тісто, соковита начинка — це було кохання з першого укусу. Вдома я поставила собі за мету, що обов'язково навчуся робити їх сама.

Спочатку все йшло не дуже вдало. Тісто рвалося, хінкалі були далекими від ідеалу, а той самий сік — геть губився. Я шукала поради в інтернеті, але не вистачало дрібниці. Тоді я згадала про поради професіоналів і зайшла на сайт https://panmaister.khmelnytskyi.ua/, де прочитала корисні поради щодо замісу тіста та ліплення.

З новими силами, я знову взялася до справи. Тісто було ідеальним, м'ясо — ідеально приправленим, а замість звичайного защіпування я навчилася робити правильний "хвостик" з численними защипами. І ось воно, момент істини! Перша ж хінкалі, яку я відправила до рота, виявилася ідеальною — з тією самою рідиною, що надає страві особливості. З того часу мої домашні частіше просять хінкалі, ніж інші страви, і я з любов'ю частую їх цією маленькою грузинською радістю.
Carmengog

Đã cảm ơn: 0 lần
Được cám ơn: 0 lần

Quay về Mua - Bán - Trao Đỗi

Ai đang trực tuyến?

Đang xem chuyên mục này: Không có thành viên nào đang trực tuyến2 khách