Як мультиварка стала моїм найкращим другом

Nơi trao đổi, ký gửi, mua may bán đắt các loại vật phẩm trong Võ Lâm Thiên Hạ

Gửi bàigửi bởi VivianprilE » Thứ 4 11/03/26 18:09

Раніше мої стосунки з кухнею не складалися. Я навіть яєчню примудрялася спалити або перетворити макарони на клейстер. Тому, коли на день народження мені подарували мультиварку, я сприйняла це не як подарунок, а як виклик.

Перший час я обходила її стороною. Вона стояла на стільниці, поблискуючи чорним пластиком, наче щось із космічного фільму. Але голод — не тітка, і настав момент істини.

На https://receptidlyamultivarki.icu/ найпростішим рецептом виявилися "Ліниві голубці". Назва мене розсмішила. Я просто покидала в чашу фарш, капусту, рис і залила все томатним соком. Активувала кнопку "Гасіння" — і стала чекати.

За годину кухня наповнилася таким духмяним запахом, що чоловік визирнув із кімнати в подиві: "Це ти сама приготувала?".

Коли я підняла кришку, то не повірила своїм очам. Це була їжа, а не щось неїстівне! Пахуча, гаряча і дуже апетитна! Ми поласували нею за лічені хвилини.

Тепер ми з мультиваркою - найкращі подруги. Вона не зважає на мою недосвідченість: у ній нічого не горить і не втікає і можна не боятись опіків. Я розібралася з усіма кнопочками — мову таймерів і режимів. І хоч друзі посміюються, що я не готую, а "натискаю кнопки", я знаю: справжня магія починається саме тоді, коли ти перестаєш боятися спробувати.
VivianprilE

Đã cảm ơn: 0 lần
Được cám ơn: 0 lần

Quay về Mua - Bán - Trao Đỗi

Ai đang trực tuyến?

Đang xem chuyên mục này: Không có thành viên nào đang trực tuyến0 khách